Home
Even voorstellen
Contact
Reikibehandelingen
Therapeutische sessies
Cursussen
Tarieven

Aangesloten bij Reiki Ryoho

Wat kun je praktisch met Reiki 2?

Als je Reiki 1 hebt, gebruik je je handen om jezelf en anderen te doorstromen met liefdevolle energie. Met Reiki 1 kun je alleen Reiki geven aan wat je kunt aanraken. Het 'afstandssymbool' (3e symbool) van Reiki 2 maakt het mogelijk genezende energie te sturen ver voorbij het bereik van je handen. Het maakt dus niet uit of de persoon zich in de volgende stad bevindt of aan de andere kant van de wereldbol. Het afstandssymbool helpt je om een krachtige energiebrug te slaan die onafhankelijk is van ruimte of tijd. Heb je gezondheidsproblemen, dan kun je jezelf nu dagelijks behandelen met de intensere energie van Reiki 2. Je kunt nu 'op afstand' je eigen rug behandelen! De symbolen steunen je om meer in je kracht te staan. Je kunt ze gebruiken om vastgelopen relaties met anderen te helen of verslavingen los te laten. Je kunt met de symbolen op afstand Reiki sturen naar allerlei situaties in je persoonlijke leven die positieve energie kunnen gebruiken: bijvoorbeeld een lastig gesprek, een examen, een sollicitatie of een belangrijke vergadering.

Door de toepassing van de Reiki symbolen kun je psychische problemen bij jezelf en anderen effectiever behandelen dan alleen met Reiki 1. De bijzonder diepe rust die het gebruik van de symbolen teweeg brengt, stelt jezelf of de ander in staat volledig te ontspannen.

De Reiki symbolen brengen het wezenlijkste van jou en van de ander tot leven: jullie ware aard, jullie innerlijke Boeddha. Wanneer je in contact komt met je ware aard en die meer en meer gaat leven, schep je een optimale basis voor geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zelfs wetenschappelijk onderzoek (o.a. naar het spontaan genezen van kankerpatiŽnten) wijst uit dat authenticiteit, werkelijk jezelf zijn, een bijzonder positieve uitwerking heeft op het immuunsysteem.