Home
Even voorstellen
Contact
Reikibehandelingen
Therapeutische sessies
Cursussen
Tarieven

Aangesloten bij Reiki Ryoho

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Willy de Bruijn (1960). Als kind was ik al gefascineerd door de natuur en wilde ik al mensen en dieren helpen. Al in mijn kinderjaren voelde ik genezende kracht in mijn handen. In mijn tienerjaren las ik veel over gezond eten, holistische massage en het zoeken naar jezelf.

 

Als Reiki Practitioner (RP) ben ik aangesloten bij Reiki Ryoho en val onder de ethiekcode en onder het klachtenrecht van Reiki Ryoho. RP is een beschermde titel/term. Sinds 2015 ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie BATC en heb me geschoold in o.a.: Medische Basiskennis, Voedingsdeskundige,  Kruidengeneeskunde, Acupressuur.

 

Opleiding

In 1999 haalde ik mijn eerste Reiki graad, het jaar daarop de tweede. Deze bewuste leefstijl heeft mijn leven gemakkelijker en gelukkiger gemaakt. De levensenergie stroomde rijkelijk via mijn handen mijn leven in. Omdat ik vaak mensen behandelde, zag ik wat Reiki voor iemand kan betekenen. Het was een logische stap om de 3 jarige Hart-opleiding tot Holistisch Reiki Therapeut te volgen (afgerond in 2008) om mezelf en anderen therapeutisch te kunnen gaan begeleiden. Mijn liefde voor Reiki en wat de onvoorwaardelijk levensenergie voor anderen kan betekenen, maakt dat ik dit geschenk wil delen en doorgeven aan wie het net zo graag wil ontvangen. Ik besloot de Zen Reiki Master opleiding te doen. Nu geef ik Reiki-cursussen, -behandelingen en therapeutische sessies.

 

De naam Eclosion
Eclosion is het Franse woord voor uitbreken/uit het ei komen. Ik heb deze naam gekozen voor mijn website, omdat het in één woord zo mooi omschrijft hoe ik met leven met Reiki een soort van opnieuw wakker ben geworden. Meer bewust ben van wie ik werkelijk ben. Mijn authentieke zelf. Alsof ik uit een ei ben gekomen en helderder en bewuster leef, ontsloten en liefdevoller in het leven sta. Ook zelf verantwoordelijk voor mijn eigen leven en dat ik deze ervaring wil delen met anderen die rijp zijn om zich te bevrijden. Alleen zelf kan je je ei openbreken, als je bewust bent dat je erin zit en rijp voor je vrijheid bent.